Email:  info@villa-rimo.com
M (IT):  +39 338 360 2399 
M (NL): +31 636057453

 

overwinteren in villa rimo


Algemeen
Wij, Richard en Monique bieden onze Villa RIMO aan voor overwinteraars. Onze villa is gelegen in midden Italië, regio Le Marche, provincie Macerata. Le Marche, ook wel De Marken genoemd is een van de mooiste regio’s van Italië. Men zegt ook wel; 'Le Marche omvat alle regio's samen'!ILe Masrche ligt in het midden van Italië tussen Apennijnen en Adriatische zee. Mooie stranden, liefelijke dorpjes, aantrekkelijke steden en een heerlijk klimaat. De perfecte bestemming voor uw vakantie!

          

Onze accommodatie leent zich perfect voor diegene die heerlijk in de wintermaanden wil vertoeven in een prachtige authentieke omgeving, waar tal van middeleeuwse stadjes en steden zijn gelegen. Een omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen (MTB) en wintersporten. Dat alles in de directe omgeving van onze villa. Maar ook in het nabij gelegen Nationaal Park Monti Sibillini en aan de Adriatische kust met haar vele mooie stranden en badplaatsen is het heerlijk verblijven!  Genieten van de Italiaanse keuken en de vele evenementen (Theater-Opera-Musea) die in onder andere in nabij gelegen grotere steden zoals; Macerata - Fermo - Civitanova - Ascoli Piceno - Ancona worden georganiseerd.

De appartementen en het vakantiehuisje liggen vlakbij het middeleeuwse dorpje Penna San Giovanni (3 km). Hier vindt u de bank, slager, restaurant, luxe middel grote supermarkt en overige nodige benodigdheden. U kunt in het historische stadje een heerlijke wandeling maken en genieten van een traditionele cappuccino & espresso met een 'dolce' in een van de barretjes of gewoon in het park genieten van het lokale leven.

Villa RIMO
Onze villa ligt aan de voet van en met een panoramisch uitzicht op het 2400 meter hoge Monti Sibillini-gebergte (nationaal park) en haar prachtige vallei. Op 300 meter van Villa RIMO ligt het buurtschapje Pilotti met haar eigen kerkje en een aantal authentieke Italiaanse huisjes, kenmerkend voor de regio Le Marche.

Voor de overwinteraars (nov-maart) zijn er twee accommodaties beschikbaar; Appartement Rimo XL en vakantiehuisje Casa Vista (zie verder de sub-pagina's voor meer info). Beiden zijn geschikt voor max. 4 personen, waarbij het mogelijk is om een extra bed te plaatsen voor een 5e persoonVakantiehuisje Casa Vista en app. Rimo XL hebben een privé terras en zijn voorzien van twee slaapkamers, luxe badkamer en woon-eetkamer. De op het zuiden gesitueerde tuin is een prachtige plek om heerlijk in te vertoeven en te ontspannen.

Klimaat en Wintersport
Le Marche, gelegen tussen de Apennijnen en de Adriatische zee heeft een heerlijk mild mediterraan klimaat. Een voorjaar dat al vaak in februari en maart erg prettig is. Een lange zomer die al in mei / juni begint en vaak doorloopt tot in oktober.
En een mooi najaar waarbij vaak nog tot laat in november in korte broek en polo de olijven geplukt kunnen worden. De maanden juli en augustus kunnen goed warm zijn, waarbij strand en bergen voor verkoeling zorgen.

De klimaatverschillen in de regio Le Marche kunnen aanzienlijk verschillen. In de wintermaanden kan het aan de Adriatische kust (35 km van onze villa) mooi zonnig (terras)weer zijn.  Terwijl aan de andere kant (ook 35 km van onze villa) u in Nationaal Park Monti Sibillii heerlijk van wintersport kan genieten. De keuze is reuze; lekker een terrasje pakken en-of op de lange latten staan in het nabij gelegen skigebied Sassosetto.

Verhuurprijzen overwinteren Villa RIMO 2017-2018
(afhankelijk van de duur verblijfsperiode zal er een staffelkorting van toepassing zijn)

 

App. Rimo XL

Casa Vista

november

op aanvraag

op aanvraag

december

op aanvraag

op aanvraag

januari

op aanvraag

op aanvraag

februari

op aanvraag

op aanvraag

maart

op aanvraag

op aanvraag


*De prijs is inclusief gebruik linnengoed (bed-, bad- en keukenlinnen) en boekingskosten
*Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten omdat wij inprincipe geen geld restitueren.
*Zie onze Reserverings- en Algemene Voorwaarden voor meer informatie over onze betalingsvoorwaarden. 

Interesse? Vraag naar onze verhuurvoorwaarden & prijzen.


 

Top