HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

RACEFIETSEN EN MTB & VILLA RIMO

De Italiaanse regio ‘le Marche’ is een waar fietsparadijs voor menig wielrenner en ATB-er! Voor vele fietsverslaafden van buiten Italië nog redelijk onbekend, terwijl het een waar Mekka is voor de echte (geoefende) fietser. Hier ervaart u prachtige trials voor beginners en gevorderden. Maar ook fantastiche asfaltroutes voorde racefiets! De uitlopers van de Apennijnen gaan langzaam over in glooiende heuvels, die eindigen aan de Adriatische kust. De uitdagende asfaltweggetjes met links en rechts haar witte grindpaden zijn een ware ervaring en beleving op zich. Hier ervaar je nog het echte en authentieke platteland.

Vlakbij Villa RIMO
Op ongeveer 30-40 km vindt je een van de mooiste natuurparken van Italië, namelijk het Monte Sibillini. Maar ook direct vanuit onze Villa kunt u al prachtige en uitdagende routes rijden in het heerlijke en afwisselende heuvellandschap, waar onze Villa RIMO centraal in is gelegen. Wij liggen midden tussen de kust en Monte Sibillini. Beiden richtingen liggen op ongeveer 30-40 km.

U kunt vanuit ons Country House alle kanten op ! Er zijn ongekend aantal mogelijkheden om met de racefiets en-of mountainbike op stap te gaan. Korte of lange klimmen? Korte of langere dagtochten maken verschillend qua zwaarte? Of wilt u de bergen (het natuurpark) in via de uitgangsplaatsen als; Amandola en Sarnano? Geen probleem! Wij hebben inmiddels vele fietsers mogen ontvangen en adviseren u graag! →Wel is voldoende fietsconditie noodzakelijk←

Zie deze link voor geweldige routes die u via de app op uw gsm kunt downloaden. http://www.viewranger.com/en-gb

Wij willen vooral iets kunnen betekenen voor fietsers die alleen of met hun gezin komen en die een deel van hun vakantie op de fiets willen/kunnen zitten, om zo tijd over te houden voor gezamenlijke uitstapjes naar de zee, oude steden, musea en lekkere (en goedkope!) restaurantjes. Maar ook voor groepen (vrienden) die op eigen gelegenheid, met name in het voor- en najaar, speciaal komen om samen dagelijks te fietsen en mooie fietsparkoersen af te leggen.

‘Wij hebben voldoende routes en mooie tips voor u samengesteld! In onze garage is er voldoende ruimte om uw fiets- en uitrusting veilig te stallen.’

Hier voorbeelden van enige routes, niet direct vanuit ons Country House;
Sarnano MTB routes ( 17 km van Villa RINO)
https://www.bikemap.net/en/route/2952553-sarnanoamandola-and-back/
https://www.bikemap.net/en/route/2945127-sarnano-round-trip/

Sant'Angelo in Pontano circuit (7 km van Villa RIMO)
https://www.bikemap.net/en/route/2862546-santangelo-in-pontano-circuit/

San Ginesio (15 km van Villa RIMO)
https://www.bikemap.net/en/route/2882984-san-ginesio-tolentino-belforte-camporotondo/

TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO
WANDELEN & VILLA RIMO
RACEFIETSEN EN MTB & VILLA RIMO
(WIJN)HUIZEN IN LE MARCHE
ITALIAANSE KEUKEN IN LE MARCHE

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti