HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

ROUTE INFO

Vanuit Utrecht is het naar Villa RIMO ongeveer 1550 km.

Op de weg
De meest bekende en kortste route is via Duitsland en Zwitserland ofwel de Gothardtunnel, zie ook de site www.anwb.nl/verkeer/buitenland/zwitserland om te weten hoe druk het is bij de Gothardtunnel. Vanaf de Zwitserse grens rijdt u langs de Italiaanse meren richting Milaan.

Een alternatief kan zijn, als u niet langs de Gothardtunnel wil rijden, kunt u via Duitsland en Oostenrijk ofwel de Brennerpas en Verona reizen. Vanuit Zwitserland als Oostenrijk komt u langs Modena als Bologna (A14), waarna u de borden Ancona kan volgen.

Le Marche heeft een aantal vliegvelden. Ancona (Falconara Airport) en Pescara (Abruzze Airport) zijn de meest geschikte luchthavens om Villa rimo te bereiken. Dit wordt aangevlogen door Ryanair vanuit Weeze (Düsseldorf, Duitsland) en Charleroi - België (www.brussels-charleroi-airport.com). Goede en zeer voordelige vluchten kun je boeken op www.ryanair.com of www.transavia.com Soms al voor 40 euro heen en terug. Ook kunt u met Ryanair vliegen op Bologna en Rome. Gemiddeld 3 uur rijden naar Villa RIMO.

Andere aanvliegroutes zijn: Uiteraard kunt u ook vanaf Amsterdam Schiphol meedere keren per dag op Bologna vliegen, zo ook vanaf Brussel (Zaventem). Vanuit het zuiden van nederland kunt u vliegen vanaf Eindhoven naar Bologna.

Autoverhuur
Het huren van een auto is bij het boeken van de vlucht al mogelijk. Het huren van een auto voor een aantal dagen of een week hoeft zeker niet zo duur te zijn als u het vergelijkt met zelf rijden (gemak en comfort, tol en brandstof) en een eventuele overnachting onderweg. U huurt al een auto vanaf € 25,- à 30,- per dag. Wilt u 100% zorgeloos een huurauto reserveren? Dan kunnen wij u een huurauto van Sunny Cars van harte aanbevelen. www.sunnycars.nl

Sunny Cars hanteerd een unieke all-inclusive formule:
Ongelimiteerd aantal kilometers
Optimaal verzekerd met WA-dekking van € 7,5 miljoen
Terugbetaling eigen risico standaard inbegrepen
Gratis dekking glas-banden-bodem-dakschade
24/7 bereikbaar in het Nederlands

CONTACT
ROUTEBESCHRIJVING VANUIT NOORDEN
ROUTEBESCHRIJVING VANUIT ZUIDEN
ROUTE INFO

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti