HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

ACCOMMODATIES

√ 3 ruime comfortabele vakantieappartementen; Anfo (45m2), Moniga (45m2) en Rimo XL (75m2).
√ 'WOW' vakantiehuisje; Casa Vista (50m2).
√ Het vakantiehuisje ligt op het terrein Villa RIMO, vrij van de appartementen, en heeft door de unieke ligging veel privacy en prachtig panoramisch uitzicht.
√ App. Rimo XL en Casa Vista hebben een eigen terras (35m2+) en zijn voorzien van 2 slaapkamers. Deze accommodaties lenen zich prima voor 5 personen.
√ App. Moniga is vvorzien van 2 slaapkamers en App. Anfo heeft 1 grote slaapkamer met in de andere kamer (woon-slaap) een grote luxe 2 pers. slaapbank.
√ Mede door de ruimte en praktische indeling zijn Casa Vista en Rimo XL ook geschikt voor gezinnen met drie kinderen.
√ Alle accommodaties hebben een bezetting op basis van 4 personen. Zie onze € 2019 pagina voor alle info over tarieven en eventuele bijkomende kosten.

De appartementen en het vakantiehuisje liggen vlakbij het middeleeuwse dorpje Penna San Giovanni (3 km). Hier vindt u o.a. de bank met pinautomaat, slager, restaurant, bar, middelgrote supermarkt, bakker, apotheek, kapper, huisartsenpost en overige benodigdheden. U kunt in het historische stadje een heerlijke wandeling maken en genieten van een traditionele cappuccino & espresso met een 'dolce' in een van de barretjes of gewoon in het park genieten. En dat alles voor nog een zeer betaalbare prijs! In de zomer worden er vele zomerfestiviteiten georganiseerd en is er een extra pizzeria te vinden op de 'Piste'.

√ Onze villa heeft een goed bereikbare (asfalt)weg.
√ Panaoramisch uitzicht op het 2400 meter hoge Monti Sibillini-gebergte (Nationaal Park) en de prachtige vallei.
√ De op het zuiden gesitueerde tuin is een prachtige plek om heerlijk in te vertoeven en te ontspannen.
√ Voorzien van een buitenzwembad (open eind mei tot 15 september), een heerlijk zonneterras, comfortabele ligbedden, buitendouche en diverse zitjes.
√ Uiteraard is er een klein speeltuintje voor de allerkleinsten aanwezig, maar ook tafeltennistafel, voetbaltafel en andere speelattributen (hoogseizoen).

ROOKBELEID & HUISDIEREN
In de appartementen mag niet gerookt worden en viervoeters zijn helaas niet welkom, al vinden we ze nog zo leuk. Dit i.v.m. het behoud van de spullen en eventuele overlast voor andere gasten.

ACCOMMODATIES
APP. ANFO
APP. MONIGA
APP. RIMO XL
VAKANTIEHUISJE CASA VISTA

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti