HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

APP. ANFO

Het 2/3 kamer appartement (45m2) bevindt zich aan de linkerzijde van de centrale hal. Het appartement biedt plaats aan 4 personen en is verdeeld over 2 ruime kamers en een grote comfortabele badkamer. Voor dit appartement bestaat de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen voor een 5e persoon! Wij informeren u graag hierover!

Kamer 1; ruime slaapkamer - 2-eenpersoonsbedden die los of gekoppeld kunnen staan met kledingkast.
Kamer 2/3; woonkamer met kitchenette, eettafel en een luxe slaapbank (1.40m / 2.00m).
Tussen kamer 1 en 2 is de badkamer met toilet en douche gesitueerd en zijn met elkaar verbonden door een kleine hal / garderobe. Beiden kamers kijken uit op het Monti Sibillini gebergte, de tuin en zwembad van Villa RIMO.

In de tuin is voor dit appartement een 'eigen' plek ingericht met tafel en stoelen om lekker te ontbijten, lunchen, dineren en andere vakantie bezigheden te doen. Zie laatste foto hierboven. Het is mogelijk om tegen een betaling een lekker ontbijt te bestellen. Op bed, buiten in onze heerlijke tuin? U zegt het maar!
In de naastgelegen cantina hebben wij een gezellige ruimte met leefkeuken gecreërd, waar wij op verzoek van onze gasten een heerlijke pasta en-of bbq avond organiseren. Tevens is er ruimte om uw meegenomen sportatributen zoals; race - ATB fietsen te plaatsen.
Het appartement is voorzien van dubbelglas, rolluiken en horren, zodat er niets ontbreekt voor een goede nachtrust en u heerlijk kunt slapen!

Details:
Aankomst en vertrek voor appartement Anfo is in laag-midden en naseizoen op elke dag van de week mogelijk. De aankomsttijd is tussen 16.00-20.00 uur, de vertrektijd is vóór 10.00 uur. Indien u vroeger of later wilt komen dan kunt u ons het beste even mailen of bellen om te overleggen.
In het hoogseizoen verhuren wij het appartement voor een minimaal verblijf van 7 nachten, waarbij aankomst- en vertrekdag op zaterdag is. Voor data seizoenen en info prijzen, zie '€ 2019'.
De prijs van dit appartement is inclusief bed-bad en keukenlinnen, gratis Wi-Fi en boekingskosten.

ACCOMMODATIES
APP. ANFO
APP. MONIGA
APP. RIMO XL
VAKANTIEHUISJE CASA VISTA

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti