HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

APP. MONIGA

Het 3-kamer appartement (50m2) bevindt zich bij binnenkomst aan de rechterzijde van de centrale hal. Het appartement biedt plaats aan max. 4 personen en is verdeeld over 3 kamers.

Kamer 1; slaapkamer met 2-eenpersoonsbedden (los of aan elkaar bevestigd) met opbergkast.
kamer 2; woonkamer met eettafel, kitchenette en grote kleding- opbergkast.
Kamer 3; slaapkamer met comfortabel 2-persoonsbed voorzien van kleding-opbergkast.

Tussen kamer 1 en kamer 2 is de badkamer met toilet en douche gelegen, die met elkaar verbonden worden door een kleine hal / garderobe.

In de naastgelegen cantina hebben wij een gezellige ruimte met leefkeuken gecreërd, waar wij op verzoek van onze gasten een heerlijke pasta en-of bbq avond organiseren. Tevens is er ruimte om uw meegenomen sportatributen zoals; race - ATB fietsen te plaatsen. Het appartement is voorzien van dubbelglas, rolluiken en horren voor een heerlijke nachtrust!

Details:
Aankomst en vertrek voor het appartement Moniga is in het laag-midden en naseizoen op elke dag van de week mogelijk. De aankomsttijd is tussen 16.00-20.00 uur, de vertrektijd is vóór 10.00 uur. Indien u vroeger of later wilt komen dan kunt u ons het beste even mailen of bellen om te overleggen. In het hoogseizoen verhuren wij het appartement voor een minimaal verblijf van 7 nachten waarbij de aankomst- en vertrekdag op zaterdag is. Voor data seizoenen en info prijzen, zie '€ 2019'.

ACCOMMODATIES
APP. ANFO
APP. MONIGA
APP. RIMO XL
VAKANTIEHUISJE CASA VISTA

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti