HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

APP. RIMO XL

Het 4 kamer appartement (75m2) heeft de volgende indeling:
-Twee grote slaapkamers voorzien van kledingkasten.
-Luxe badkamer met een gecombineerde (inloop)douche- en toilet.
-Ruime woonkamer met houtkachel en een grote leefkeuken met tafel voor 6 personen.

De comfortabele en van alle gemakken voorziene keuken is uitgerust met een grote koel-vriescombinatie, elektrische oven, diverse keuken- en kookmiddelen en een LavAzza espressomachine (cupjes). Er is geen afwasmachine beschikbaar, dus ouderwets afwassen en lekker bijpraten! De 2 tweepersoonsslaapkamers zijn aan beiden zijde van de badkamer gesitueerd (hierdoor word de privacy extra gewaarborgd) en komen uit in een centrale hal met kleine garderobe en grote opbergkast.

Vanuit de keuken en woonkamer is er toegang tot een ruim privéterras (38m2) met zitje en lange tafel, waar men de gehele dag heerlijk in de zon kan vertoeven, door de perfecte zonligging op het zuiden. Uiteraard is er een portico aanwezig om even een schaduwplek op te zoeken. De tuin met vele mooie fruitbomen is een prachtige plek om heerlijk in te verblijven en te ontspannen. Er is een buitenzwembad, geopend vanaf eind mei, met zonnenterras, buitendouche, comfortabele ligbedden en zitjes van waaruit u kunt genieten van het panoramisch uitzicht. In de naastgelegen cantina hebben wij een gezellige ruimte met leefkeuken gecreërd, waar wij op verzoek van onze gasten een heerlijke pasta en-of bbq avond organiseren. Tevens is er ruimte om uw meegenomen sportatributen zoals; race - ATB fietsen te plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas, luiken en horren voor een heerlijke nachtrust!

Details:
De aankomsttijd is tussen 16.00-20.00 uur, de vertrektijd is vóór 10.00 uur. Indien u vroeger of later wilt komen dan kunt u ons het beste even mailen of bellen om te overleggen.
In het laag-midden en naseizoen verhuren wij dit appartement voor een min. verblijf van 7 nachten, aankomst en vertrek kan op verschillende dagen.
In het hoogseizoen verhuren wij dit appartement voor een minimaal verblijf van 7 nachten, waarbij aankomst en vertrekdag op zaterdag is. Voor data seizoenen en info prijzen, zie '€ 2019'.

ACCOMMODATIES
APP. ANFO
APP. MONIGA
APP. RIMO XL
VAKANTIEHUISJE CASA VISTA

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti