HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

VAKANTIEHUISJE CASA VISTA

Casa Vista (48m2) is een, los van Villa RIMO, gelegen vakantiehuisje. Het is gelegen op een unieke locatie in de tuin van Villa RIMO! U heeft door de perfecte ligging, veel privacy en rust om u heen met 180 graden view op vallei en Monti Sibillini. U krijgt het gevoel deel uit te maken van de natuur om u heen!

Ingericht; een comfortabele woonkamer met eettafel voorzien van comfortabele stoelen en voorzien van een open keukentje. Verder heeft Casa Vista een luxe badkamer met een gecombineerde douche- en toilet. De 2 x tweepersoonsslaapkamers zijn aan beiden zijde van de woon-zitkamer gesitueerd. Hierdoor word de privacy extra gewaarborgd. Elke slaapkamer heeft een kledingkast.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruime privéterras (35m2), waar men de gehele dag heerlijk in de zon kan vertoeven door de perfecte zonligging op het zuiden en genieten van het panoramisch uitzicht.....Uiteraard kunt u heerlijk vertoeven onder het grote parasols.
Casa Vista is gebouwd volgens italiaanse architectuur met traditionele elementen en inrichting..met een vleugje Nederlandse invloed.

Het is mogelijk om tegen kleine betaling een lekker ontbijt te bestellen. Bij dit vakantiehuisje is het mogelijk een extra bed (5e persoon) bij te plaatsen. In de verderop gelegen cantina hebben wij een gezellige ruimte met leefkeuken gecreërd, waar wij op verzoek van onze gasten een heerlijke pasta en-of bbq avond organiseren. Tevens is er ruimte om uw meegenomen sportatributen zoals; race - ATB fietsen te plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas, luiken en horren voor een heerlijke nachtrust!

Details:
De aankomsttijd is tussen 16.00-20.00 uur, de vertrektijd is vóór 10.00 uur. Indien u vroeger of later wilt komen dan kunt u ons het beste even mailen of bellen om te overleggen. In het laag-midden en naseizoen is aankomst en vertrek op elke dag van de week mogelijk. In het hoogseizoen verhuren wij dit appartement voor een minimaal verblijf van 7 nachten, waarbij aankomst en vertrekdag op zaterdag is. Voor data seizoenen en info prijzen, zie '€ 2019'.

ACCOMMODATIES
APP. ANFO
APP. MONIGA
APP. RIMO XL
VAKANTIEHUISJE CASA VISTA

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti