Email:  info@villa-rimo.com
M (IT):  +39 338 360 2399 
M (NL): +31 636057453
RESERVEREN? KLIK DAN HIER!

 

over ons


leuk en aangenaam kennis te maken...

Wij, Richard en Monique hebben na heel wat vakanties en ervaringen rijker in Italië, onze droom laten uitkomen. Namelijk een Country House (verhuur appartementen en vakantiehuizen) beginnen in Italië. Hier willen wij het wonen, werken en genieten in elkaar laten overlopen.

Onze laatste vakantietrip (voorjaar 2014) met onze camper, was een rondreis door de regio Le Marche. Wij hadden van vrienden gehoord; "Hoe mooi het hier moet zijn". In onze voorbereiding voor deze rondreis hebben wij ons oog laten vallen op een prachtig landhuis. De bezichtiging was een feit! Als een blok vielen wij voor deze landelijk gelegen villa. De mogelijkheden voor woongenoot, verhuur, geografische ligging en de uniek locatie (USP) met uitzicht op het Sibillini gebergte en haar vallei gaven de doorslag. VERKOCHT! ---De naam Villa RIMO was geboren en dat laatste woord laat zich raden---

Inmiddels kunnen wij terug kijken op drie fantastische seizoenen en gaan alweer ons vierde seizoen in. U begrijpt onze droom is een feit geworden! Wij genieten met volle teugen van het Italiaanse leven, het ontvangen en omgaan met de mooie gasten en verder al het moois dat deze streek te bieden heeft qua natuur, cultuur, gastronomie, historie en gastvrijheid van de locale bevolking.

   

Wij willen graag onze gasten een heerlijk, ontspannen en aangenaam verblijf laten beleven in Villa RIMO. Genieten van de  prachtige authentieke omgeving, de geweldige Italiaanse keuken...kortom het 'Dolce Vita' pur sang!

 

                                                                                                                   

Word vrienden van Villa RIMO Countryhouse en "like" onze Facebookpagina.  Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes.  

 

  

 

Top