HOME OVER ONS ACCOMMODATIES TO DO & OMGEVING & VILLA RIMO IMPRESSIE CONTACT € 2019

OVER ONS

leuk en aangenaam kennis te maken...

Wij, Richard en Monique hebben na heel wat vakanties en ervaringen rijker in Italië, onze droom laten uitkomen! Namelijk het verhuren van vakantie-accommodaties (verhuur appartementen en een vakantiehuisje). Hier willen wij het wonen, werken en genieten in elkaar laten overlopen.

Onze laatste vakantietrip (voorjaar 2014) met onze camper, was een rondreis door de regio Le Marche. Wij hadden van vrienden gehoord; "Hoe mooi het hier moet zijn". In onze voorbereiding voor deze rondreis hebben wij ons oog laten vallen op een prachtig landhuis. De bezichtiging was een feit! Als een blok vielen wij voor deze landelijk gelegen villa. De mogelijkheden voor woongenoot, verhuur, geografische ligging en de unieke locatie (USP) met uitzicht op het Sibillini gebergte en haar vallei gaven de doorslag. VERKOCHT! ---De naam Villa RIMO was geboren en dat laatste woord laat zich raden---

Inmiddels kunnen wij terug kijken op vier fantastische seizoenen en gaan alweer ons vijfde seizoen in. U begrijpt onze droom is een feit geworden!

Wij willen graag onze gasten een heerlijk, ontspannen en aangenaam verblijf laten beleven in Villa RIMO. Genieten van de prachtige authentieke omgeving, de geweldige Italiaanse keuken...kortom het 'Dolce Vita' pur sang!

Villa RIMO gaat verder onder de naam van Villa Pilotti. Je wordt binnen een aantal seconden doorverwezen naar onze vernieuwde website.

© 2019 Villa Pilotti